SMF - Connection Problems
|
12-03-2012, 06:21 PM
|
|||
|
|||
SMF - Connection Problems
Witam, piszę, ponieważ mam problem, szukałam już rozwiązania za pomocą google i przeglądałam to forum, a także rozglądałam się na forum supportu SMF (radzą tam zapytać, czy to aby nie problem z DB u dostawcy) i niestety nie znalazłam rozwiązania mojego problemu... Otóż wyświetla mi taki oto błąd:
Cytat:Connection Problems Problem dotyczy: loremipsum.keed.pl, SMF w wersji 1.1.16. Jak widać, nie ma podanego żadnego kodu błędu (na email przyszła mi wiadomość o tej samej treści), do bazy da się wejść bezproblemowo przez phpmyadmin, ftp też działa, dlatego nie wiem, w czym może tkwić problem. Jeśli to wina hostingu, to czy należy to po prostu przeczekać, a może wina leży po mojej stronie i wystarczy coś poprawić? Wybaczcie, ale jestem totalnym laikiem w tych sprawach ![]() Chciałam też zaznaczyć, że do dnia wczorajszego wszystko śmigało bezproblemowo. Czytałam też, że może być to wina wielu modyfikacji wgranych do SMF, jednak żadna nigdy nie sprawiała problemów, a i wgranych nie mam ich wielu. Pozdrawiam i liczę na pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, gdyż naprawdę nie mam się z tym do kogo zwrócić. Z góry dziękuję bardzo. |
|||
12-03-2012, 11:14 PM
|
|||
|
|||
RE: SMF - Connection Problems
W sprawach technicznych proszę kontaktować się z supportem poprzez ticket z poziomu cpanelu.
"Jeśli ludzie źle o tobie mówią, żyj tak, aby nikt im nie uwierzył." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości