Sponsoring Takao
|
05-09-2013, 08:33 AM
|
|||
|
|||
Sponsoring Takao
Witam, planuję stworzyć nowe forum kulturystyczne. Piszę tutaj ze względu na reklamy, bo o ile chciałbym założyć je na tym hostingu to reklamy mnie po prostu odpychają
![]() Adres: Jeszcze nie wybrałem jednoznacznego adresu. Jakich parametrów potrzebujesz: Parametry, parametrami, chciałbym przede wszystkim, aby znikły reklamy, gdyż gdy one będą występowały to niewiele osób skusi się do rejestracji i udzielania na forum "pierwsze wejście jest najważniejsze". Forum będzie na silniku SMF, więc nie potrzebuje tak wiele miejsca jak php3 ![]() Ile strona ma użytkowników oraz unikalnych wizyt dziennie Na chwilę obecną za wcześnie na statystyki. O stronie/projekcie: Strona jak mówiłem będzie tematycznie ustawiona pod kulturystykę. Z racji, iż jest dość mało forum tematycznych tego typu powinienem zyskać wielu użytkowników. Pozdrawiam Takao |
|||
05-09-2013, 02:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2013 02:34 PM przez Administrator.)
|
|||
|
|||
RE: Sponsoring Takao
Ale na naszym darmowym hostingu nie ma reklam... Są linki tekstowe w stopce których żaden użytkownik nawet nie zauważy. Proszę zapoznać się z wątkiem WYMAGANIA oraz CO OFERUJEMY.
Forów o tematyce kulturystycznej nie ma jakoś wyjątkowo wiele ale są sfd, kfd gdzie wypowiadają się kulturyści jak i amatorzy z dużym stażem. Więc wątpię że ktokolwiek przejdzie na nowe forum gdzie nie otrzyma tak fachowej pomocy. "Jeśli ludzie źle o tobie mówią, żyj tak, aby nikt im nie uwierzył." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości